Waarom ons

Door al de jaren heen heb ik een uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd in het schoonmaak- en schildersbedrijf van mijn vader. Schilderen is een passie van mij!

Sinds 2013 begon ik men eigen schildersbedrijf. Ondertussen is Schilder en decoratiewerken Pieter Crabeels geëvolueerd tot een bedrijf met enkele zeer goede en gewaardeerde werkkrachten in dienst. Uiteraard sta ik zelf nog steeds mee op de werf van opstart tot einde.

U kan beroep op ons doen voor zowel binnen- als buitenschilderwerken voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Ook decoratieve technieken zoals kaleiwerken,kalkverf, stuc deco (Mortex) en vele andere worden met de meeste zorg voor u uitgevoerd.

Orde, stiptheid en oog voor detail draag ik hoog in het vaandel. Bent u op zoek naar een kwaliteitsvolle schilder dan bent u bij schilder en decoratiewerken Pieter Crabeels bij het juiste adres.

CONTACT

Pieter Crabeelszaakvoerder

Pieter Crabeels

Correcte afspraken

Deskundig advies

Perfecte afwerking

Goede
prijs-kwaliteit

Waar we goed in zijn

BinnenschilderwerkPieter Crabeels en zijn team zijn vakmensen met jarenlange schilderservaring. Piekfijne afwerking en een oog voor detail staan voor je klaar.

Meer realisaties

SchildertechniekenNaast schilderwerken zijn wij ook ervaren in een aantal interessante decoratietechnieken om een extra cachet te geven aan uw interieur.

Meer realisaties

BuitenschilderwerkOok voor gevels en andere schilderwerken buitenshuis kan je rekenen op onze expertises.

Meer realisaties

WerfDe expertises van ons team reiken verder dan alleen het verven, reken ook op ons alle werken uit te voeren op een professionele manier, waarbij we de werven proper houden en correct inrichten.

Meer realisaties

Voor en na